+25 års erfaring

Online booking

Kvalitet til attraktive priser

Bremseservice udført af professionelt firma

Er du på udkig efter et kompetent autoværksted, som tilbyder bremseservice og andre ydelser inden for faget? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Rødovre Automontering ApS tilbyder vores erfarne mekanikere blandt andet bremseservice og reparation af bremser.

​Vi holder til i Rødovre, men servicerer også gerne kunder fra Vanløse, Hvidovre og omegn.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for bilbranchen. Derfor er vi kompetente til at varetage diverse opgaver såsom bremseservice. Vi tjekker op på din bils sikkerhed og bremser, imens du venter. Det tager ikke længe hos os, selvom vi er grundige i vores arbejde. Du kan med andre ord trygt lade vores mekaniker være din næste samarbejdspartner.

Bremseservice er vigtigt af flere årsager

Hvis ikke dine bremser fungerer optimalt, mindsker du sikkerheden i bilen. Dette kan både gå ud over dig selv, dine medpassagerer og andre bilister, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at få foretaget bremseservice jævnligt. På den måde undgår du blokering og bevarer høj stabilitet ved hård opbremsning og katastrofeopbremsning, hvilket er yderst vigtigt for en optimal kørsel.

Vi er altid parate til at foretage service af bremserne på din bil, uanset hvilken bilmodel du har. Vi sørger altid for at være effektive i vores arbejde, så du skal undvære din bil i så kort tid som muligt. Hos os kan du forvente høj kvalitet og god service til en skarp pris hver gang uanset opgaven.

Vi udfører professionel bremseservice hurtigt

Hos vores autoværksted går vi meget op i at arbejde hurtigt og effektivt, hvor vi naturligvis stadig er grundige ved hver opgave. Vi ved nemlig, hvor irriterende og bøvlet det kan være at skulle undvære bilen i længere tid ad gangen. Derfor sikrer vi dig, at du her hos os vil få din bil tilbage hurtigst muligt.

Selvom vi lægger vægt på at være effektive, så går vi også meget op i at levere veludførte løsninger hver eneste gang. Vi sætter altid din sikkerhed i højsædet for vores arbejde og sørger for, at din bil kører, lige som den skal, når vi afleverer den til dig.

Vi leverer solide løsninger til fornuftige priser

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi leverer solide og holdbare løsninger hver eneste gang. Dette gælder uanset, hvilken opgave vi skal løse for dig. Derfor anvender vi udelukkende materialer fra anerkendte producenter, da dette er med til at sikre professionelle resultater af høj kvalitet.

Selvom kvaliteten er så høj, så er vores priser altid lave og fornuftige. Vi finder altid en så billig pris som muligt til hver enkelt kunde. Hos os kan du derudover være sikker på, at din bil er klar til den aftalte tid, og derudover garanterer vi, at du ikke får nogle ubehagelige, økonomiske overraskelser her hos os. Hvis du er på udkig efter en dygtig mekaniker, som kan udføre bremseservice på din bil, så kan du med andre ord med fordel lade os udføre opgaven for dig.

Kontakt os for at lave en aftale

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os gerne for at lave en aftale eller for at få flere oplysninger. Du er velkommen til at kigge ind forbi vores værksted eller kontakte os på anden vis, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender samt tager os en uforpligtende snak om dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon: 36 72 35 85 eller på mail: kb@r-am.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du have et uforpligtende tilbud på bremseservice?​​

Få et tilbud - udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig.​

 
Ønskes tilbud på bremser
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge netop os?

Medlem af Dansk Bilbrancheråd

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Hella Service Partner

Over 25 års erfaring

! OBS ved booking

Udeblivelse fra aftalte tid vil pålagt et gebyr på 300 kr. inkl moms.

Ankenævn​

​I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

"Tillid og værdi for pengene. Intet mindre..."

Jesper Strøbæk

"God og hurtig service"

Karina Laugesen

Hvad siger vores kunder?​

Hvad kan vi hjælpe med?

Praktisk info​

Rødovre Automontering ApS

Egegårdsvej 56,
​2610 Rødovre

Telefon: 36 72 35 85

E-mail: kb@r-am.dk

​CVR: 26660866​

Åbningstider

Mandag​

07.30 - 16.15​

Tirsdag

07.30 - 16.15​

Onsdag

07.30 - 16.15​

Torsdag

07.30 - 16.15​

Fredag

07.30 - 14.30​