Pioneer Navigation

AVIC-F900BT er mere end bare navigation. Det er et underholdningscenter til bilen. Perfekt til den lange køretur sydpå.

Det er ikke uden grund, at vi her hos Pioneer betragter AVIC-F900BT som lidt af en Schweizerkniv. Den er nemlig langt mere end kun en navigationscomputer til bilen. Den er også dit underholdningscenter til de lange køreture, den afspiller din yndlingsmusik, oplader din iPod, fungerer sammen med din telefon og afspiller dine favoritfilm.

AVIC-F900BT har en 5,8” stor berøringsfølsom skærm, der giver et høj-kvalitetsbilleder i WVGA-format. Det gør den utrolig let at betjene, og dermed er det slut med at sidde og forsøge at ramme små irriterende ikoner på skærmen. Skærmen er samtidig perfekt til at vise såvel 3D-niveauer som 3D-landemærker under navigationen.

Avanceret navigation

AVIC-F900BT er først og fremmest et navigationssystem, der passer til alle biler med 2DIN. På en 2GB flash-hukommelse er der blevet plads til ikke mindre end 33 europæiske lande, alle med 3D-højdekurver og 3D-landemærker. Dermed dækker AVIC-F900BT landene Estland, Letland, Litauen, Polen, Slovakiet og Ungarn, samt alle lande vest for disse, og Grækenland og Tyrkiet. Yderligere er der dækning af hovedvejstrækninger i Albanien, Hviderusland, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Moldavien, Montenegro, Rumænien, Serbien og Ukraine.

Indbygget i AVIC-F900BT er der også 1½ millioner interessepunkter, så som restauranter, hoteller, seværdigheder, golfbaner og meget mere, og visse af dem vises endda i 3D på skærmen.
Skulle du have lyst til at indlægge egne interessepunkter, kan du let gøre det med den medfølgende software og din egen pc.

Samtidig er der indbygget TMC, som sikrer, at du bliver ledt udenom de lange irriterende trafikkøer.

​Ring mig op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Mekanisk arbejde

- Lydpotter

- Bremser

- Kobling

- Forsikringsskader

- Klargøring til syn

- Serviceeftersyn

- Tandrem

- Auto-el

- Bilalarmer

- Centrallåse

- Dæk

- Navigation

Praktisk info

Rødovre Automontering ApS

Egegårdsvej 56,

2610 Rødovre

Telefon: 36 72 35 85

Mail: info@roedovre-automontering.dk

​CVR-nr: 26660866