+25 års erfaring

Online booking

Kvalitet til attraktive priser

Tandremsskift skal foretages i tide

Trænger din tandrem til at blive udskiftet? Så bør du ikke tøve med at få det gjort i tiden. Lige her hos Rødovre Automontering ApS tilbyder vi professionel tandremsskift på alle bilmærker.​

​Vi har stor erfaring på området og kan derfor varetage både store og små opgaver. Vores værksted er beliggende i Rødovre, men vi servicerer også gerne kunder uden for området, blandt andet Hvidovre og Vanløse.

​Hvis du oplever problemer med din tandrem, så er det vigtigt, at du sørger for at få den udskiftet i tide, da det ellers kan gøre stor skade på bilens motor. Hvornår du bør få foretaget en tandremsskift er altså hurtigst muligt, da det ellers kan blive en omkostningstung affære. Heldigvis står vores autoværksted altid klar til at hjælpe dig med en professionel tandremsskift.

Hvad koster tandremsskift?

Den nøjagtige pris på en tandremsskift afhænger af, hvilken bilmodel du har. Priserne varierer nemlig fra bil til bil. Vi sørger for at give dig en billig pris uanset din biltype, så du kan med fordel lade os være din næste samarbejdspartner. Hos os er du garanteret skarpe priser og høj kvalitet hver gang.

Selvom du ikke oplever problemer med din tandrem, bør den alligevel udskiftes en gang imellem. I bilens servicehåndbog er der angivet et interval, som fortæller dig, hvornår du skal have en tandremsskift. Husk at bestille din tid i tide, så du undgår, at den pludselig sprænger, hvilket kan blive en dyr fornøjelse.

Ring for flere oplysninger

Vi er altså et kompetent firma, som sørger for et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde på din bil, når du står for udskiftning af tandremmen eller andre opgaver.

Ønsker du at modtage flere oplysninger, så kontakt os på telefon 36 72 35 85 eller på mail kb@r-am.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os for bestilling af tandremsskift

Få et tilbud - udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig.​

Ønskes tilbud på tandrem
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge netop os?

Medlem af Dansk Bilbrancheråd

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Hella Service Partner

Over 25 års erfaring

! OBS ved booking

Udeblivelse fra aftalte tid vil pålagt et gebyr på 300 kr. inkl moms.

Ankenævn​

​I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

"Tillid og værdi for pengene. Intet mindre..."

Jesper Strøbæk

"God og hurtig service"

Karina Laugesen

Hvad siger vores kunder?​

Hvad kan vi hjælpe med?

Praktisk info​

Rødovre Automontering ApS

Egegårdsvej 56,
​2610 Rødovre

Telefon: 36 72 35 85

E-mail: kb@r-am.dk

​CVR: 26660866​

Åbningstider

Mandag​

07.30 - 16.15​

Tirsdag

07.30 - 16.15​

Onsdag

07.30 - 16.15​

Torsdag

07.30 - 16.15​

Fredag

07.30 - 14.30​