Bremseservice udført af professionelt firma

Er du på udkig efter et kompetent autoværksted, som tilbyder bremseservice? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Rødovre Automontering ApS tilbyder vores erfarne mekanikere reparation af bremser og bremseservice. 

Vi holder til i Rødovre, men servicerer også gerne kunder uden for området. Vi er et professionelt firma med stor erfaring med biler. 

Derfor er vi kompetente til at varetage diverse opgaver såsom bremseservice. Vi tjekker op på din bils sikkerhed og bremser, imens du venter. Det tager ikke længe hos os, selvom vi er grundige i vores arbejde.

Bremseservice er vigtigt af flere årsager

Hvis ikke dine bremser fungerer optimalt, mindsker du sikkerheden i bilen. Dette kan både gå ud over dig selv, dine medpassagerer og andre bilister, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at få foretaget bremseservice jævnligt. På den måde undgår du blokering og bevarer høj stabilitet ved hård opbremsning og katastrofeopbremsning, hvilket er vigtigt.

Vi er altid parate til at lave bremseservice på din bil, uanset hvilken bilmodel du har. Vi sørger altid for at være effektive i vores arbejde, så du skal undvære din bil i så kort tid som muligt. Hos os kan du forvente høj kvalitet og god service til en skarp pris hver gang.

Kontakt os for at lave en aftale

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os gerne for at lave en aftale. Du er velkommen til at kigge ind forbi vores værksted eller kontakte os på anden vis, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender.

Vi kan kontaktes på telefon 36 72 35 85 eller på mail info@roedovre-automontering.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 


Få et tilbud - udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig

 
Ønskes tilbud på bremser
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring mig op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Mekanisk arbejde

- Lydpotter

- Bremser

- Kobling

- Forsikringsskader

- Klargøring til syn

- Serviceeftersyn

- Tandrem

- Auto-el

- Bilalarmer

- Centrallåse

- Dæk

- Navigation

Praktisk info

Rødovre Automontering ApS

Egegårdsvej 56,

2610 Rødovre

CVR-nr: 26660866

Send e-mail