Kobling kan vi både udskifte og reparere

​Fungerer din kobling, som den skal? Hos Rødovre Automontering ApS sørger vi for, at din kobling fungerer optimalt. 

Vi har stor erfaring med både udskiftning og reparation af koblinger. Vi kan lave alle bilmærker og tilbyde hjælp til både store og små reparationer. Hos os serviceres primært kunder fra Rødovre, men alle er velkomne. 

En reparation af koblingen kan ofte være meget omfattende, hvorfor det typisk er hurtigere, billigere og mere sikkert at lade en professionel udføre opgaven. Vi sørger for at give dig en professionel reparation og udskiftning af kobling, hvor vi kan udskifte såvel koblingspedal og koblingsskive som andre dele af koblingen.

Hvad koster en ny kobling?

Jo ældre din bil bliver, og jo mere du kører i den, desto mere slidt bliver den også. Dette gælder både for bilens bremse og kobling samt andre dele. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker, når du kører bil, og derfor er det også vigtigt, at du får repareret eller udskiftet din kobling, hvis den opfører sig anderledes end normalt.

Prisen på en ny kobling afhænger af, hvilken type af kobling der er tale om. Hos os er du dog sikret at få en fornuftig og konkurrencedygtig pris hver gang. Dette gælder, uanset om du skal have foretaget et skift af en kobling, som er defekt, eller om du blot skal have lavet en mindre reparation.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af reparation af din kobling, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Hos os kan du forvente løsninger af høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Vi kan kontaktes på telefon 36 72 35 85 eller på mail info@roedovre-automontering.dk.


Få et tilbud - udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig

Ønsked tilbud på kobling
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring mig op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Mekanisk arbejde

- Lydpotter

- Bremser

- Kobling

- Forsikringsskader

- Klargøring til syn

- Serviceeftersyn

- Tandrem

- Auto-el

- Bilalarmer

- Centrallåse

- Dæk

- Navigation

Praktisk info

Rødovre Automontering ApS

Egegårdsvej 56,

2610 Rødovre

Telefon: 36 72 35 85

Mail: info@roedovre-automontering.dk

​CVR-nr: 26660866