​Udskiftning og testning af støddæmpere

Uanset hvor meget eller hvor lidt du bruger din bil, bliver alle dele af din bil udsat for slid. Med tiden kan denne slitage føre til store skader og potentielt farlige situationer.

En af bilens vigtigste dele at holde øje med, er dens støddæmpere. Hvis en støddæmper ikke fungerer optimalt, kan det føre til potentielt farlige situationer. Derfor anbefaler vi, at du holder ekstra øje med din bils støddæmpere.


​Er du ikke ekspert i dette, så kan du kigge forbi vores autoværksted. Vi har nemlig en affjedringstester, som nemt kan tjekke om støddæmpere, affjedring og ophæng er i orden på din bil.


​Slidt støddæmper – hvad skal jeg holde øje med?

Når vigtige dele på din bil bliver slidte, vil du ofte kunne mærke det på bilen. Herunder finder du en række symptomer, som kan skyldes, at din bils støddæmpere er ved at være færdige og hurtigst muligt skal skiftes ud.

  • Bremselængden forringes
  • Forenden på din bil svinger, når du bremser
  • Din bil påvirkes af vindstød
  • Din bil begynder at gynge eller vippe markant frem og tilbage
  • Undvigemanøvre nedsættes

Vi klarer let udskiftningen for dig

Oplever du nogle af tegnene herover, kan du som nævnt sagtens komme forbi vores autoværksted og få tjekket, at alt er som det skal være.

Hvis vi finder ud af, at der er en fejl på en støddæmper, kan vi til en god pris nemt klare udskiftningen, så du igen kan føle dig sikker på vejene. Vi har støddæmpere til alle bilmærker, så vi kan helt sikkert finde en til støddæmper, der passer til din bil.

Hvis du også syntes at det er et godt tilbud så ring venligst for tidsbestilling på telefon 36 72 35 85 eller på mail info@roedovre-automontering.dk. Der er mulighed for leje / lånebil til kr. 2,50 pr. kilometer incl. moms & benzin.

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

Få et tilbud - udfyld nedenstående formular og vi vender retur til dig.​

 
Ønskes tilbud på udstøbning
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring mig op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Mekanisk arbejde

- Lydpotter

- Bremser

- Kobling

- Forsikringsskader

- Klargøring til syn

- Serviceeftersyn

- Tandrem

- Auto-el

- Bilalarmer

- Centrallåse

- Dæk

- Navigation

Praktisk info

Rødovre Automontering ApS

Egegårdsvej 56,

2610 Rødovre

Telefon: 36 72 35 85

Mail: info@roedovre-automontering.dk

​CVR-nr: 26660866